ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ НЕКСІУМУ У ХВОРИХ НА БРОНХІАЛЬНУ АСТМУ В ПОЄДНАННІ З ГЕРХ - Глушко, Л. В.; Матковська, Н. Р.; Скрипник, Л. В. (Здобутки клінічної і експериментальної медицини, 2015)
Мета. Виявити поширеність гастроезофаге- ального рефлюксу (ГЕР) у хворих на бронхіальну астму (БА), вплив антисекреторного лікування на перебіг БА.