ОГЛЯД РЕКОМЕНДАЦІЙ ІЗ ЗАБОРУ МАТЕРІАЛУ ДЛЯ АНАЛІЗУ НА КОРОНАВІРУСНУ ІНФЕКЦІЮ - Кравець, Н. Я. (Здобутки клінічної і експериментальної медицини, 2021)
В статті наведено етапи підготовки і забору матеріалу для проведення експрес-діагностики за допомогою швидких тестів при коронавірусній інфекції. Описано особливості підготовки пацієнта до проведення забору та правила введення свабів у носову порожнину.