ОСОБЛИВОСТІ ФІЗИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ РЕАБІЛІТОЛОГІВ У НАПРЯМКУ ФОРМУВАННЯ КУЛЬТУРИ ЗДОРОВ’Я - Nazaruk, V. L.; Hrushko, V. V.; Klekot, S. M. (Вісник наукових досліджень, 2016)
У статті наведено останні дані науковців щодо погіршення стану фізичної підготовленості студентської молоді. Зосереджено увагу на важливості фізичного розвитку та фізичної підготовленості для професійної діяльності майбутніх реабілітологів. Окреслено причини незадовільного стану фізичної підготовки студентів та намічені шляхи для її покращення.