ОРГАНІЗАЦІЯ РЕАБІЛІТАЦІЇ ХВОРИХ ІЗ СЕРЦЕВО-СУДИННОЮ ПАТОЛОГІЄЮ - Kozak, D. V.; Shafranskyi, V. V.; Koval, V. B.; Salaida, I. M. (Вісник наукових досліджень, 2016)
Досягнення сучасної внутрішньої медицини, впровадження в широку клінічну практику принципів доказової медицини, суттєве розширення арсеналу лікарських засобів і немедикаментозного лікування потребують від лікаря не тільки теоретичних знань типової клінічної картини захворювання, але і вміти здійснити організацію реабілітаційного процесу.