МЕДИКО-ПСИХОЛОГІЧНИЙ ПІДХІД У ФІЗІОТЕРАПЕВТИЧНОМУ ЛІКУВАННІ ХВОРИХ НА ЦУКРОВИЙ ДІАБЕТ 2 ТИПУ - Chukhraiev, M. V.; Hrushko, H. I.; Unichenko, A. V.; Panachuk, A. Yu.; Vladymyrov, A. O. (Вісник наукових досліджень, 2016)
Представлені результати дослідження ефективності фізіотерапевтичного лікування хворих на цукровий діабет 2 типу на основі системного підходу: стимулювання роботи підшлункової залози методом магнітолазероультразвукової терапії та фізіотерапевтичної корекції депресивного розладу при одночасному застосуванні мікрополяризації кори головного мозку на частотах альфа-ритму та ендоназального дихання синглетно-кисневої суміші.