НОВІ ПЕРСПЕКТИВИ У ЛІКУВАННІ ХВОРИХ ІЗ ДІАБЕТИЧНОЮ НЕФРОПАТІЄЮ - Vons, L. Z. (Вісник наукових досліджень, 2016)
У даній роботі актуалізуються проблеми лікування хворих із діабетичною нефропатією, а також пропонується нова схема терапії з додавання L-аргініну по 1 мірній ложці (5 мл) і біфрену в дозуванні 250 мг тричі на добу впродовж 4 тижнів. Тівортін використовувався в якості донатора азоту з метою антиоксидантного впливу. Біфрен – із метою корекції депресивного синдрому. Проведено оцінку якості життя даної когорти пацієнтів.