ІМУНОЛОГІЧНІ ПОРУШЕННЯ ПРИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНОМУ ПОСТЕКСТРАКЦІЙНОМУ АЛЬВЕОЛІТІ ТА ЇХ КОРЕКЦІЯ ТІОТРИАЗОЛІНОМ - Демкович, А. Є. (Вісник наукових досліджень, 2013)
У роботі висвітлено особливості імунних порушень у лабораторних тварин (білих щурів) в динаміці розвитку експериментального постекстракційного альвеоліту. Досліджено ефективність застосування тіотріазоліну в забезпеченні нормалізації імунного статусу. Встановлено, що для корекції імунних змін при експериментальному постекстракційному альвеоліті доцільно використовувати тіотриазолін.