РЕЗУЛЬТАТИ ЛІКУВАННЯ ХВОРИХ НА РАК СЛИННИХ ЗАЛОЗ У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗА ПЕРІОД 2003–2012 рр. - Скакун, Л. М. (Вісник наукових досліджень, 2013)
Приведено дані про захворюваність, стан діагностики і результати лікування у хворих на рак слинних залоз у Тернопільській області за період 2003–2012 років. Порівняльна характеристика різних методів спеціального лікування встановила, що комбінований метод – променева терапія з наступним хірургічним втручанням, є найдоцільнішим при даній патології, особливо на І–ІІ стадіях. Застосування променевого лікування як монотерапії на всіх стадіях захворювання має гірші результати виживаності хворих.