ОЦІНКА ІНДИКАТОРІВ ДІЄВОСТІ ФОРМУЛЯРНОЇ СИСТЕМИ НА РЕГІОНАЛЬНОМУ І ЛОКАЛЬНОМУ РІВНЯХ ЗА ДАНИМИ СОЦІОЛОГІЧНОГО ОПИТУВАННЯ - Степаненко, А. В.; Бліхар, В. Є. (Вісник наукових досліджень, 2013)
Впровадження формулярної системи лікарських засобів в охороні здоров’я України потребує адекватного механізму оцінки її ефективності. Таким механізмом визначено моніторинг, який проводять за допомогою індикаторів дієвості формулярної системи. У статті представлено результати опитування 382 лікарів, проведеного з метою оцінки дієвості формулярної системи (на прикладі 17 закладів охорони здоров’я Тернопільської області) з використанням індикаторів структури та процесу як складових системи.