ОСОБЛИВОСТІ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ ДЛЯ ІНОЗЕМНИХ СТУДЕНТІВ З ДИТЯЧОЇ ХІРУРГІЇ - Гощинський, П. В. (Вісник наукових досліджень, 2015)
У статті висвітлено проблеми викладання дитячої хірургії іноземним студентам англійською мовою. У викладанні предмета перевага надається самостійній роботі та груповому методу навчанню.