Прогностичні критерії рентгенологічних ознак хронічного періодонтиту в патогенезі постекстракційних альвеолітів - Давидчак, О. З.; Черкашин, С. І. (Вісник наукових досліджень, 2013)
В статті проведено аналіз рентгенологічних ознак хронічних періодонтитів у 130 пацієнтів із можливістю розвитку постекстракційних альвеолітів.