ЗАСТОСУВАННЯ РОЗВАНТАЖУВАЛЬНОГО ОРТЕЗУ ПРИ ЛІКУВАННІ СИНДРОМУ ДІАБЕТИЧНОЇ СТУПНІ - Умеров, Е. Е.; Чонка, І. І. (Вісник наукових досліджень, 2013)
Розроблено та клінічно апробовано розвантажувальний ортез власної конструкції для лікування хворих з гнійно-некротичними ранами при цукровому діабеті. Його використання сприяє значному покращенню результатів лікування та ефективній реабілітації цієї категорії хворих.