ЯКІСТЬ ЖИТТЯ ДІТЕЙ З ЕПІЛЕПСІЄЮ ТА МОЖЛИВОСТІ ЇЇ ПОКРАЩАННЯ - Ковтюк, Н. І.; Шкробанець, І. Д. (Вісник наукових досліджень, 2013)
Метою дослідження було вивчення впливу гопантотенової кислоти на показники якості життя, пов’язаної зі здоров’ям у дітей з епілепсією, оцінені за власною та за генеричною CHQ-СF87 анкетами. Відмічено покращання розумової працездатності, емоційного балансу та показника якості життя в цілому.