ТРУДНОЩІ У ДІАГНОСТИЦІ ІНФЕКЦІЙНОГО ЕНДОКАРДИТУ - Ничик, Н. А. (Вісник наукових досліджень, 2013)
Наведено сучасні наукові дані про етіологію та патогенез інфекційного ендокардиту. Розглянуто об’єктивні критерії клінічної, лабораторної та інструментальної діагностики, необхідні для швидкого і точного встановлення діагнозу сімейним лікарем.