РОЛЬ ПСИХОЕМОЦІЙНОГО СТРЕСУ У ВИНИКНЕННІ ТА ПЕРЕБІГУ ЗАПАЛЬНО-ДИСТРОФІЧНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ ПАРОДОНТА - Суховолець, І. О. (Вісник наукових досліджень, 2016)
У статті представлено узагальнені дані про пошкодження тканин пародонта та перебіг пародонтиту під дією стресу, а також наведено можливі механізми пошкодження та шляхи їх реалізації.