СТАН ПОКАЗНИКІВ ГОМЕОСТАЗУ РОТОВОЇ РІДИНИ ПРИ ГОСТРИХ РЕСПІРАТОРНИХ ВІРУСНИХ ІНФЕКЦІЯХ У ДІТЕЙ - Гевкалюк, Н. О. (Вісник наукових досліджень, 2013)
Встановлено порушення секреторної функції слинних залоз та зміни фізико-хімічних властивостей їх секрету, кислотно-лужного балансу середовища, пов’язані з порушення ряду функціональних реакцій в організмі дітей, хворих на ГРВІ.