МОРФОФУНКЦІОНАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ ПЕРЕБУДОВИ ПАРЕНХІМИ ЯЄЧКА щУРІВ ПРИ ДОЗОВАНОМУ СТЕНОЗІ СІМ’ЯНОГО КАНАТИКА - Стравський, Т. Я. (Вісник наукових досліджень, 2015)
При дозованому стенозі сім’яного канатика виражені гемодинамічні розлади у кровоносному руслі яєчок спричиняють ураження паренхіми органа та зниження його функціональної активності, що підтверджують відповідні морфометричні показники.