МОРФОЛОГІЧНІ ЗМІНИ ПАРЕНХІМИ ТА КРОВОНОСНОГО РУСЛА НИРОК ПРИ МОДЕЛЮВАННІ ПОРУШЕНЬ ПРИТОКУ КРОВІ В ЕКСПЕРИМЕНТІ - Галицька-Хархаліс, О. Я. (Вісник наукових досліджень, 2015)
У статті проаналізовано різні літературні джерела із результатами досліджень морфологічних змін паренхіми та кровоносного русла нирок при моделюванні порушень притоку крові до них в експерименті.