ОСОБЛИВОСТІ ЛОКАЛЬНИХ ІМУННИХ РЕАКЦІЙ В СЛИЗОВІЙ ОБОЛОНЦІ ТОВСТОЇ КИШКИ ПРИ ТОКСИЧНОМУ ГЕПАТИТІ - Головатюк, Л. М. (Вісник наукових досліджень, 2015)
Досліджували локальні імунні реакції товстої кишки при токсичному гепатиті. Спостерігали напруження та нестабільність локальних імунних реакцій у слизовій оболонці товстої кишки. Це свідчить про зниження захисного бар’єра і виникнення запального процесу в товстій кишці.