[“Хвороба босих ніг” – правець - Процайло, М. Д; М. М, Галич; Процайло, О. М (Вісник наукових досліджень, 2015)
“ХВОРОБА БОСИХ НІГ” - ПРАВЕЦЬ - Описано випадок успішного лікування типового правця з тяжким перебігом у не- щепленої дитини. “БОЛЕЗНЬ БОСЫХ НОГ” - СТОЛБНЯК - Описано случай успешного лечения типичного столбняка с тяжелым течением у непривитого ребенка. “DISEASE OF BARE FEET” - TETANUS - A case of successful treatment typical of sever tetanus in unvaccinated children. Ключові слова: правець, дитина. Ключевые слова: столбняк, ребенок. Key word: tetanus, baby.