ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ФІЗИЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ В УКРАЇНІ - Vakulenko, L. O.; Vakulenko, D. V.; Barladyn, O. R.; Khrabra, S. Z.; Hrushko, V. S. (Вісник наукових досліджень, 2016)
Для удосконалення фізичної реабілітації в Україні важливе значення має якість підготовки майбутніх фахівців із фізичної реабілітації. В її основі лежить досконалий педагогічний процес, організований професіоналами-викладачами усіх навчальних дисциплін, навчальні бази, а також навчальні програми та підручники, адаптовані до сучасних вимог.