ПОМИЛКИ ТА УСКЛАДНЕННЯ, ЯКІ ВИНИКАЮТЬ ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ ДОГОСПІТАЛЬНОЇ СЕРЦЕВО-ЛЕГЕНЕВОЇ ТА МОЗКОВОЇ РЕАНІМАЦІЇ - Liakhovych, R. M.; Dzhus, M. Ya.; Kitsak, Ya. M.; Netsiuk, O. H. (Вісник наукових досліджень, 2016)
У статті розглянуто труднощі та типові помилки під час проведення серцево-легеневої та мозкової реанімації на догоспітальному етапі, вказано основні причини їх виникнення та озвучено нові сучасні методики реанімаційних заходів, які сприятимуть мінімізації цих похибок. Також висвітлено оновлені правові та етичні аспекти серцево-легеневої та мозкової реанімації.