СЕРЦЕВО-СУДИННА СИСТЕМА І ТУБЕРКУЛЬОЗ ЛЕГЕНЬ - P’yatnochka, I. T.; Kornaga, S. I.; P’yatnochka, V. I. (Вісник наукових досліджень, 2016)
Стаття присвячена актуальній темі – стану серцево-судинної системи при туберкульозі легень, в якій, поряд з літературними даними, узагальнені власні дослідження та спостереження авторів за останні 50 років. Однак цій проблемі в останні десятиріччя необґрунтовано недостатньо приділяється уваги.