ДОСВІД ЗАСТОСУВАННЯ ЛАВОМАКСУ В ЛІКУВАННІ ЖІНОК ІЗ ПАПІЛОМАВІРУСНОЮ ІНФЕКЦІЄЮ - Геряк, С. М. (Вісник наукових досліджень, 2013)
Представлено досвід застосування імуномодулятора левомаксу в комплексному лікуванні жінок з гострокінцевими генітальними кондиломами. Продемонстровано його виражений противірусний і клінічний ефект при даній патології.