ПЕРЕВАГИ ВИКОРИСТАНЯ ПРОВІДНИКОВИХ МЕТОДІВ ЗНЕБОЛЮВАННЯ У ПОСТРАЖДАЛИХ З ПОЛІТРАВМОЮ ЗА ДОПОМОГОЮ АПАРАТА “STIMUPLEX” - Гур'єв, С. О.; Чепіль, І. В.; Цвях, А. І. (Вісник наукових досліджень, 2013)
Ми провели аналіз переваг, ефективності, частоти розвитку ускладнень при використанні різних методів знеболювання. За період з 2011 до 2013 року проаналізували результати лікування 108 хворих. Вік пацієнтів від 22 до 81 року. Проведено порівняльний аналіз ефективності, ризику ускладнень провідникової анестезії за допомогою методики “Stimuplex” порівняно з іншими методами знеболювань.