ОСОБЛИВОСТІ ОРТОПЕДИЧНОГО ЛІКУВАННЯ НЕДОСКОНАЛОГО АМЕЛОГЕНЕЗУ МЕТОДОМ НЕПРЯМИХ РЕСТАВРАЦІЙ - Гасюк, П. А. (Вісник наукових досліджень, 2013)
У даний час не можна провести повну діагностику та розробити класифікацію недосконалого амелогенезу, ґрунтуючись на молекулярних критеріях, такий діагноз зазвичай ставлять на підставі клінічної симптоматики і даних сімейного анамнезу. Використання багатоетапних дентинних адгезивів у комбінації з композитним цементом дозволяє отримати задовільні короткострокові результати при реставрації зубів пацієнтів із недосконалим амелогенезом.