АНАЛІЗ МОНОЦИТОГРАМИ ДІТЕЙ, ХВОРИХ НА ГРВІ - Гевкалюк, Н. О. (Вісник наукових досліджень, 2014)
В результаті проведених досліджень встановлено, що із збільшенням важкості перебігу ГРВІ спостерігається пригнічення моноцитарної системи, яке виражається у різкому зменшенні як промоноцитів, так і власне моноцитів, що підтверджується значним зниженням значень індексів їх проліферації та диференціації.