УРАЖЕННЯ СЛИЗОВОЇ ОБОЛОНКИ ПОРОЖНИНИ РОТА ПРИ ГОСТРИХ РЕСПІРАТОРНИХ ВІРУСНИХ ІНФЕКЦІЯХ У ДІТЕЙ З ОБСТЯЖЕНИМ АЛЕРГОЛОГІЧНИМ АНАМНЕЗОМ - Видойник, О. Я. (Вісник наукових досліджень, 2013)
Прояви уражень слизової оболонки порожнини рота при гострих вірусних інфекціях респіраторного тракту в дітей, нашаровуючись на алергічні реакції, приводять до маніфестації клінічних проявів алергії.