ДЕЯКІ ОСОБЛИВОСТІ КЛІТИННОГО ІМУНІТЕТУ ПРИ РІЗНИХ ПІДТИПАХ ІШЕМІЧНОГО ІНСУЛЬТУ В ГОСТРОМУ ПЕРІОДІ - Сохор, Н. Р. (Вісник наукових досліджень, 2013)
Вивчено вміст основних субпопуляцій Т-лімфоцитів при різних підтипах ішемічного інсульту (ІІ) в гострому періоді. Достовірно нижчі значення CD3+ та CD4+-лімфоцитів виявлено у хворих з атеротромботичним інсультом порівняно з іншими підтипами ІІ, CD8+ та CD16+-лімфоцитів при атеротромботичному та кардіоемболічному ІІ.