СТРУКТУРНО-МОРФОЛОГІЧНІ ЗМІНИ У ТИРЕОЇДНІЙ ТКАНИНІ ПРИ РАКУ ЩИТОПОДІБНОЇ ЗАЛОЗИ - Шевченко, С. І.; Якимова, Т. П.; Циганенко, О. С. (Вісник наукових досліджень, 2016)
У роботі наведені результати гістологічного дослідження щитоподібної залози 122 хворих з тиреоїдною карциномою. Проаналізовано морфологічний фон розвитку раку щитоподібної залози і вивчені особливості гістологічної структури тиреоїдних неоплазій залежно від фону їх розвитку.