ВПЛИВ ЛІКУВАННЯ ТІОТРОПІУМУ БРОМІДОМ НА ІМУННУ СИСТЕМУ ХВОРИХ НА ХРОНІЧНЕ ОБСТРУКТИВНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ ЛЕГЕНЬ - Рега, Н. І. (Вісник наукових досліджень, 2013)
У статті наведено результати визначення стану показників імунної ситеми у хворих на хронічне обструктивне захворювання легень та їх зміни при застосуванні в схемі лікування капсул для інгаляцій, що містять тіотропіуму бромід.