СИМПТОМАТИЧНЕ ЛІКУВАННЯ ЗАЛІЗОДЕФІЦИТНОЇ АНЕМІЇ - Мандзій, З. П. (Вісник наукових досліджень, 2016)
Залізодефіцитна анемія – це захворювання системи крові, яке при вірно встановленому діагнозі, призначенні патогенетично обґрунтованої терапії та вчасному проведенні лікування залізовмісними препаратами, можна успішно подолати. Проведене дослідження показало, що залізовмісний препарат “Орофер” є ефективним пероральним засобом для лікування хворих на ЗДА. Орофер відповідає вимогам, які ставлять до залізовмісних препаратів – добре переноситься хворими, не викликає побічних ефектів, біодоступний, має добрі органолептичні властивості, зручний для застосування пацієнтам усіх вікових категорій.