КЛІНІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ КОМПЛЕКСНИХ РЕАБІЛІТАЦІЙНИХ ПРОГРАМ У ПАЦІЄНТІВ ІЗ ПЕРВИННИМ ГОНАРТРОЗОМ ЗІ ЗНИЖЕНОЮ МІНЕРАЛЬНОЮ щІЛЬНІСТЮ КІСТКОВОЇ ТКАНИНИ - Бакалюк, Т. Г. (Вісник наукових досліджень, 2016)
КЛІНІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ КОМПЛЕКСНИХ РЕАБІЛІТАЦІЙНИХ ПРОГРАМ У ПАЦІЄНТІВ ІЗ ПЕРВИННИМ ГОНАРТРОЗОМ ЗІ ЗНИЖЕНОЮ МІНЕРАЛЬНОЮ щІЛЬНІСТЮ КІСТКОВОЇ ТКАНИНИ Проведено дослідження ефективності реабілітаційних програм у хворих на первинний гонартроз із явищами остеопенії та остеопорозу. результати свідчать про доцільність застосування різних варіантів сірководневої бальнеотерапії в поєднанні з низькотемпературною пелоїдотерапією для оптимізації реабілітації в санаторних умовах пацієнтів з остеоартрозом і зниженою щільністю кісткової тканини.