Структорно-функціональні особливості стовпчастих епітеліоцитів - Шутурма, О. Я. (Вісник наукових досліджень, 2013)
В експерименті на білих щурах із змодельованим експериментальним панкреатитом проведено вивчення вмісту та розмірів циркулюючих імунних комплексів, а також фагоцитарної активності мононуклеарів.