ЗАГАЛЬНОКЛІНІЧНІ ТА МІСЦЕВІ ПОКАЗНИКИ У ХВОРИХ НА АЛЬВЕОЛІТ ЩЕЛЕП - Гутор, Н. С.; Авдєєв, О. В. (Вісник наукових досліджень, 2013)
Метою клінічного дослідження було вивчення особливостей проявів загальноклінічнічних та місцевих показників у хворих на альвеоліт щелеп. Вивчали динаміку при його різному лікуванні, ступені інтенсивності клінічних симптомів, оцінювали результати лікування. Зникнення больового симптому, запальних змін слизової оболонки навколо ямки зуба, очищення її від некротичних мас були швидшими в основній групі.