СТАН КИСНЕВОГО ГОМЕОСТАЗУ У ХВОРИХ ПІСЛЯ РЕКОНСТРУКТИВНИХ ОПЕРАЦІЙ З ПРИВОДУ ОБЛІТЕРУЮЧИХ ЗАХВОРЮВАНЬ АРТЕРІЙ НИЖНІХ КІНЦІВОК - Олійник, О. В. (Вісник наукових досліджень, 2013)
Статтю присвячено вивченню кисневого балансу в пацієнтів після реконструктивних операцій з приводу облітеруючих захворювань артерій нижніх кінцівок. Доведено доцільність застосування гіпербаричної оксигенації в комплексному лікування у відповідного контингенту пацієнтів.