ВПЛИВ БІОСПОРИНУ НА МІКРОФЛОРУ РОТОГЛОТКИ ХВОРИХ НА ТУБЕРКУЛЬОЗ ЛЕГЕНЬ - Винничук, М. О. (Вісник наукових досліджень, 2013)
Досліджено склад мікробіоценозу ротоглотки хворих на туберкульоз, які приймали антимікобактеріальну терапію, а також пробіотичний препарат “Біоспорин”. Показано суттєві відмінності у частоті носійства окремих мікроорганізмів та їх рівнях колонізації слизової оболонки ротоглотки до прийому та після прийому пробіотика.