РОЛЬ САМОПІДГОТОВКИ У НАВЧАННІ СТУДЕНТІВ - Стефанко, С. Л. (Вісник наукових досліджень, 2013)
Творча робота студентів сприяє виникненню і активізації у них практичної потреби в навчальному матеріалі, суб’єктивному відкриттю нових узагальнених знань, необхідних для виконання практичних завдань. Використання інтерактивних форм навчання в процесі вивчення клінічних дисциплін збільшує багаж знань студента з одночасним підвищенням пізнавальної здатності, надає йому творчу самостійність, розширює обсяг надбаних практичних навичок.