ЛІКУВАННЯ ГОСТРОГО СЕРЕДНЬОГО ГНІЙНОГО ОТИТУ В ДОПЕРФОРАТИВНІЙ СТАДІЇ У ДОРОСЛИХ - Мальована, І. В. (Вісник наукових досліджень, 2013)
У статті описано результати застосування антибіотика “Азиклар” в лікуванні 20 дорослих хворих, які страждали від гострого середнього гнійного отиту в доперфоративній стадії.