СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ЛІКУВАННЯ ХВОРОБ ПАРОДОНТА І СЛИЗОВОЇ ОБОЛОНКИ ПОРОЖНИНИ РОТА - Шманько, В. В.; Котик, М. І.; Микитів, М. В. (Вісник наукових досліджень, 2015)
Стаття містить огляд літературних даних щодо ефективності комплексного лікування хвороб пародонта та слизової оболонки порожнини рота шляхом застосування сучасних лікарських засобів та показана їх ефективність при таких патологіях.