ВИВЧЕННЯ ТОКСИЧНОСТІ НАТРІЮ ХЛОРИДУ НА ОРГАНІЗМ ПІДДОСЛІДНИХ ТВАРИН В УМОВАХ ГОСТРОГО САНІТАРНО-ТОКСИКОЛОГІЧНОГО ДОСЛІДУ - Флекей, Н. В. (Вісник наукових досліджень, 2015)
Вивчено токсичність натрію хлориду на організм піддослідних тварин в умовах гострого санітарно-токсикологічного досліду. Досліджено морфологічні зміни в печінці та нирках у білих щурів при вживанні питної води з різними концентраціями іонів натрію.