РОЗВИТОК ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНІХ ТЕХНОЛОГІЙ В ОХОРОНІ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ В УМОВАХ РЕФОРМУВАННЯ (ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ) - КРИВЕНКО, Є.М.; СИТЕНКО, О.Р. (Вісник соціальної гігієни та організації охорони здоров'я України, 2014)
Проаналізовано підходи до комунікацій в охороні здоров’я України у процесі реформування галузі охорони здоров’я; визначено роль керівників органів регіональної влади та управлінь охорони здоров’я у впровадженні інформаційно-комунікаційних технологій; виділено основні проблемні питання. КЛЮЧОВІ СЛОВА: інформаційно-комунікаційні технології, інформаційно-комунікаційна робота, реформування