ХАРАКТЕРИСТИКА ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ МОДЕЛІ КАДРОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ - КОВАЛЬЧУК, Л.Я.; БАНЧУК, М.В.; МОСТОВИЙ, Р.Я.; МАРЦИНЮК, В.П.; ШУЛЬГАЙ, А.Г. (Вісник соціальної гігієни та організації охорони здоров'я України, 2014)
У статті наведено організаційну модель кадрового забезпечення первинної медико-санітарної допомоги, яка ґрунтується на залученні до надання медичної допомоги сімейного лікаря-фондотримача. Також запропоновано використовувати у наданні первинної медичної допомоги комунальні некомерційні неприбуткові підприємства. КЛЮЧОВІ СЛОВА: первинна медична допомога, сімейний лікар, комунальне некомерційне неприбуткове підприємство.