НАУКОВО-ПРАКТИЧНОМУ ЖУРНАЛУ «ВІСНИК СОЦІАЛЬНОЇ ГІГІЄНИ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ОХОРОНИ ЗДОРОВʼЯ УКРАЇНИ» – 25 РОКІВ (Вісник соціальної гігієни та організації охорони здоров'я України, 2024)
Науково-практичний журнал «Вісник соціальної гігієни та організації охорони здоровʼя України» офіційно зареєстровано у 1999 р. як перше спеціалізоване наукове видання з питань соціальної медицини й організації та управління охорони здоров’я.