ВІТАННЯ З НАГОДИ ЮВІЛЕЮ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОГО ЖУРНАЛУ «ВІСНИК СОЦІАЛЬНОЇ ГІГІЄНИ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ» (Вісник соціальної гігієни та організації охорони здоров'я України, 2024)
Щиро вітаю з 25-річчям журналу «Вісник соціальної гігієни та організації охорони здоров’я України» науковий колектив журналу й численну академічну спільноту фахівців соціальної медицини та громадського здоров’я.