МЕДИКО-СОЦІАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА СМЕРТНОСТІ ЧОЛОВІКІВ ПРАЦЕЗДАТНОГО ВІКУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ - СЛАБКИЙ, Г.О.; ДУДНИК, С.В. ДУДНИК (Вісник соціальної гігієни та організації охорони здоров'я України, 2013)
Проаналізовано випадки смерті чоловіків працездатного віку Луганської області. Наведена медико-соціальна характеристика передчасної смертності чоловіків. Надані рекомендації щодо зниження смертності чоловіків у працездатному віці в регіоні.