РОЛЬ КОМУНІКАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У РОЗВИТКУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я (огляд літератури) - Sytenko О. R.; Kryvenko, E. M. (Вісник соціальної гігієни та організації охорони здоров’я України, 2016)
Проведено аналітичний огляд літератури, що розкриває сутність комунікаційної діяльності у розвитку охорони здоров’я. Наведено визначення основних понять у сфері інформаційно-комунікаційних технологій.