ІНФОРМАТИЗАЦІЯ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ЯК СКЛАДОВА УПРАВЛІННЯ ГАЛУЗЗЮ - КРИВЕНКО, Є.М. (Вісник соціальної гігієни та організації охорони здоров’я України, 2014)
Інформатизація охорони здоров’я у системі управління галуззю є складним багатогранним процесом, який охоплює усі сторони її діяльності і забезпечує роботу як з плановою, так і з оперативною інформацією. Метою роботи було розробити концептуальні підходи до інформатизації системи охорони здоров’я з позиції управління процесами її функціонування та підвищення якості медичної допомоги. Наведено концептуальну модель інформатизації охорони здоров’я як складової управління галуззю. КЛЮЧОВІ СЛОВА: інформатизація охорони здоров’я, управління галуззю, концептуальна модель.