АНАЛІЗ ЛІКАРНЯНОЇ ЛЕТАЛЬНОСТІ ВІД ГОСТРОГО ІНФАРКТУ МІОКАРДА - ФЕДЧИШИН, Н.Є. (Вісник соціальної гігієни та організації охорони здоров’я України, 2014)
Наведено динамічний аналіз лікарняної летальності від гострого інфаркту міокарда мешканців Тернопільської області за 10-річний період (2003-2012рр.) Встановлені характерні тенденції та закономірності основних показників. КЛЮЧОВІ СЛОВА: гострий інфаркт міокарда, лікарняна летальність, хвороби системи кровообігу,тенденції основних показників.