ТОВАРНА ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА В РАКУРСІ СУЧАСНОЇ СИСТЕМИ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я - ЛИТВИНОВА, О.Н.; ПАНЧИШИН, Н.Я.; КОЛОМИЙЧУК, В.С. (Вісник соціальної гігієни та організації охорони здоров’я України, 2014)
У статті проаналізовано товарно-грошові відносини у системі охорони здоров'я населення, показано основні тенденції їх розвитку. КЛЮЧОВІ СЛОВА: товарне виробництво, прибуток, медична послуга, охорона здоров’я.